Berichten gastenboek

R. schreef op 09-11-2015:

Helemaal geweldig!!! Ik heb gewoon mijn figuur van 25 jaar geleden terug en kan jullie daar niet genoeg voor bedanken. Ik heb wel een complete nieuwe garderobe moeten kopen, maar ach er zijn ergere dingen in het leven. :) Jullie zijn altijd vriendelijk, prima service. En zal het zeker de mensen aanraden. Blijf niet langer rondlopen, want bij Stylin's kunnen ze dit gewoon oplossen.

D. schreef op 26-10-2015:

Ik had altijd gedacht dat ik dat vetlaagje op mijn buik maar moest accepteren, maar niets is minder waar! Verder ben ik tevreden met het figuur dat ik heb. Het was alleen die dikke buik wat ik altijd wilde verbloemen met wijde bovenkleding. Zonder operaties toch definitief afrekenen met die hardnekkige vet cellen. En die vervelende dikke buik is gewoon weg. Mijn droom is uitgekomen. Het is echt een aanrader!

Jennifer schreef op 20-10-2015:

Ik ben zó blij! Een aantal keren nu geweest voor ipl van de oksels en bikinilijn. Het is echt zó mooi geworden en zo glad en zacht! Iets wat dagelijks dwars zat en waar ik altijd zoveel werk aan had is nu gewoon helemaal niet meer aanwezig. Kortom, ik kan het anderen echt van harte aanraden.

M. schreef op 17-10-2015:

Ik ben zéér tevreden over Stylin's, de de cryo en de shakes. Het is echt een aanrader. Zeker de moeite waard geweest om hier mee te starten. Ik ben nu al 8 kilo afgevallen en 9 centimeter in omvang minder. 'S avonds gewoon mee eten met het gezin en daardoor gewoon goed vol te houden, geen hongergevoel. De uitleg tijdens de behandeling krijg je op een duidelijke en rustige manier, de sfeer is er optimaal en je voelt je er onmiddellijk thuis . Op alle vragen krijg je een persoonlijk gepast advies met een glimlach! Verwelkoming perfect, zeer vriendelijk, attentvol, afspraken netjes bevestigd via de mail, schoon en netjes en alle tijd wordt er voor je genomen. Kortom vol lof over jullie, dank daarvoor!

Dione schreef op 15-10-2015:

Nadat mijn man mij een advertentie uit het streekblad had laten lezen, ben ik in contact gekomen met Linda. Inmiddels ben ik vaste klant. Ik ben begonnen met ontharen. De prijzen zijn laag en de salon is mooi, schoon en kleinschalig. Wim maakte mij in mei enthousiast voor de cryo behandeling. Na de overgang heb ik last gekregen van een buikje en lovehandles boven mijn heupen. Het resultaat is verbluffend. Ik ben 10 centimeter in omvang slanker geworden en mijn kleding zit weer prettig. Ik voel mij ook weer fijn in mijn lichaam. Om mijzelf ook fitter te voelen, heb ik een aantal weken Avislank shakes genomen. Geen honger, 100% fit en 5 kilo lichter. Dank Wim en Linda voor de gezelligheid, de begeleiding, jullie enthousiasme en de prettige gesprekken. Jullie salon is een aanrader voor iedereen.

K. schreef op 14-10-2015:

Het is al bijna weg, die haren die mij zo dwars hebben gezeten. Bijna geen omkijken meer naar, hoe heerlijk is dat. Stylin's heeft lage prijzen, prachtige zaak, zeer vriendelijk. Ik zou zeggen ga zo door!

Marian schreef op 06-10-2015:

Gastvrijheid en vriendelijkheid met deskundig personeel in een prachtige entourage, schoon en hygiënisch bedrijf, klantvriendelijk en gastvrij is. Niets is jullie teveel.Wat wij zo fijn vinden is de prettige kleinschaligheid, je bent hier absoluut geen nummer. Geduldig, prettig en niets dan lof. Super resultaat behaald met de cryo, 10 cm in omvang verminderd. Tot een volgende keer!

Saskia schreef op 05-10-2015:

Ik ben zeer tevreden en schijnbaar zo enthousiast dat mijn vriendin ook al een afspraak heeft gemaakt. Ik heb ook zeer goede resultaten. Het is er zeer professioneel, gemoedelijk, schoon en ook heel gezellig. Ze hebben hele scherpe prijzen want ik heb eerst een beetje rond gekeken en zij zijn ronduit de goedkoopste, maar dat niet alleen, je voelt je snel op je gemak.Dus niet twijfelen maar maak een afspraak. Ik zeg doen!

Jolanda schreef op 23-09-2015:

Na 2 keer een cryo behandeling te hebben gehad was ik al 8 centimeter kwijt. Ik ben razend enthousiast en kan het iedereen aanraden die last heeft van die afschuwelijke randen boven je broek.

Monique schreef op 01-09-2015:

Nadat ik een jurk aan had waar mijn zadeltassen erg zichtbaar waren was voor mijn een aanleiding om contact op te nemen met Stylin's.Bij het eerste contact was ik al tevreden qua klantvriendelijkheid ze stelde mij erg op mijn gemak en had er gewoon een goed gevoel bij.Mijn probleem zijn dus mijn benen ik heb ook al jaren van alles geprobeerd qua diëten/druppels/pillen enz,ik viel wel af maar benen bleven dik.De cryo-kuur was voor mijn een optie op toch maar weer eens iets nieuws uit te proberen,met achteraf grote gevolgen.Tijdens de eerst meting dacht Wim dat hij verkeerd had gemeten zoveel centimeters waren er al af na 1 cryo.Ik had zelf al het resultaat op de foto gezien en was zeer blij.Mijn cryo-kuur is inmiddels afgerond en iedereen in mijn omgeving vraagt of ik veel ben afgevallen zo slank oog ik nu.Ik geef aan iedereen die het horen wil door over Stylin zodat ik ook andere blij kan maken.Nogmaals Linda en Wim bedankt voor de slanke benen haha maar zeker ook voor de warme ontvangst,het is altijd gezellig tot gauw na laatste evaluatie gesprek.Ga zo door!!!

S. schreef op 21-08-2015:

Ik was bijzonder sceptisch en heb in al die jaren al van alles geprobeerd of af te vallen. Ik heb zo'n beetje alle diëten al gedaan die er voorhanden waren maar nooit het gewenste effect. Daarom toch maar besloten om een afspraak te maken bij Stylin's. Goh, laat ik dit dan ook maar weer eens proberen, want er moest nodig wat kilo's af! Ik zag enorm op tegen de shakes, hou er eigenlijk niet van en was banger dat ik het niet vol zou houden maar dat viel ontzettend mee. Niet moeilijk, ze zijn echt lekker en de dag vliegt voorbij als je echt geen honger hebt. De shakes in combinatie met de cryo kuur hebben bewezen dat het dus wel degelijk kan. Het is me gewoon gelukt in 4 maanden 17 kilo kwijt te raken en 17 cm buikomvang. Ik ben zo blij en voel me zo ontzettend goed en fit. Zelfs na 2 weken vakantie, waar ik toch echt alles heb gedaan "wat god verboden heeft" ben ik maar 1 kilootje aangekomen.

P. schreef op 21-08-2015:

Maanden lang heb ik geprobeerd om die paar kilo die ik aangekomen was door de overgang er zelf weer af te krijgen en het lukte maar niet. Uiteindelijk overstag gegaan en toch maar een starterspakket aangeschaft van Avi Slank. Ik was ontzettend bang dat ik heel erg honger zou hebben maar dat is absoluut nooit het geval geweest. In de ochtend en in de middag een zeer smaakvolle shake die goed vult en in de avond lekker koken voor het gezin en dan gewoon lekker mee kunnen eten. Ja, zo is het wel vol te houden. Echt ideaal! Ik voel me veel fitter, zit weer lekker in mijn vel en ben 5 kilo afgevallen. Fijn dat jullie me zo gesteund hebben en dat ik altijd langs mocht komen voor een pep praatje en het wegen.

Samira schreef op 12-08-2015:

Via een buurvrouw bij jullie terecht gekomen voor ontharen van de oksels. Inmiddels 3 behandelingen gehad en al veel kale plekken. Ik hoef het nu nog maar 2x per week te scheren, wat een verademing zeg. Heel erg blij mee. Dank je wel Linda!

Ellie schreef op 06-08-2015:

Al jaren aan het vechten tegen mijn buik en de weerzin daartegen/acceptatie daarvan. Een aantal maanden geleden kwam Stylin's op mijn pad en aangezien ik de techniek al een aantal jaar volg had ik het gevoel dat het nu of nooit was. Inmiddels ben ik meer dan 10 kg lichter, meer dan 10 cm smaller en langzamerhand ook steeds trotser op mezelf. Wim en Linda zijn leuke spontane mensen en ik word hier goed begeleid en dat helpt om door te gaan :-) Een echte aanrader dus!

J. schreef op 05-08-2015:

Ik ben zéér tevreden over de cryo behandelingen bij Stylin's, echt een aanrader. De uitleg tijdens de behandeling krijg je op een duidelijke en rustige manier, de sfeer is er optimaal en je voelt je er onmiddellijk op je gemak. Op alle vragen krijg je een persoonlijk gepast advies met een glimlach. Ontvangst zeer vriendelijk en gastvrij. Inmiddels 2 cryo behandelingen gehad en nu al verrast met het behaalde resultaat. Ik zou het daarom iedereen aanraden.

M. schreef op 28-07-2015:

Eindelijk mag mijn buik weer gezien worden na de cryo kuur. Ik sport best veel maar toch lukte het me niet om dat buikje weg te krijgen. Dat is met de cryo wel gelukt, zelfs veel centimeters verloren daardoor. Dank daarvoor!!!

Marjan schreef op 23-07-2015:

Ik ben een paar weken geleden met het dieet gestart na een tip van een vriendin. Dank jullie wel voor de prettige begeleiding en weeg momenten. Wat een superdieet!!! Zonder honger in snelle tijd 8 kilo eraf. Ik ben klaar voor de vakantie!

Alex schreef op 21-07-2015:

Ik ben erg blij dat ik de Cryo behandeling heb gedaan! Binnen 10 weken was mijn buikomvang al 11cm minder, TOP! De Cryo behandeling maakt het overtollig vet koud waar je niets van voelt. De electroden kietelen een beetje, maar is absoluut niet pijnlijk. Tegelijk met de Cryo behandeling ben ik als ontbijt met de shakes van Stylin's begonnen die ik heerlijk vind. Ik ben in 8 weken al 10kg kwijt. De eigenaren van Stylin's zijn altijd vrolijk en weten waar ze overpraten. Ik vind het er erg gezellig.

E. schreef op 16-07-2015:

De Cryo doet zijn werk en dat ene randje wat ik met sporten niet weg kreeg is weg! Echt een mooi natuurlijk proces wat op gang wordt gebracht, mijn huid is steviger echt ik ben meer dan blij met het resultaat, nu al!! Niet twijfelen, gewoon doen.

A. schreef op 16-07-2015:

Ik dacht eerlijk gezegd dat het een broodje aap verhaal was die body wraps maar ik neem mijn woorden terug. Super zeg en zo ideaal om gewoon lekker thuis te doen. Wat een geweldig resultaat!!! Een vriendin van mij komt deze week ook een doosje bij jullie halen. :)

D. schreef op 08-07-2015:

Lang leve de cryo behandelingen. Mijn buik mag er na al die jaren eindelijk weer zijn! Gewoon 14 centimeter minder in de omvang. Het heeft mijn zelfvertrouwen enorm goed gedaan. Ik zal me straks op vakantie zoveel zekerder voelen en wil jullie daar uit de grond van mijn hart echt enorm voor bedanken!!!

Trudy schreef op 24-06-2015:

Styling's is een goede professionele salon waar je heel vriendelijk wordt ontvangen. Ik heb een clyo behandeling gedaan en ben 2.2 vet en 3.4 kilo kwijt geraakt.De omvang van mijn buik is met 10 cm afgenomen. Voor mij een echte aanrader.

schreef op 22-06-2015:

Een paar weken voor mijn vakantie heb ik besloten om nog iets extra’s te doen aan mijn benen. Ik heb toen een doosje body wraps gekocht. Was wel best sceptisch van tevoren. Maar na 2 weken. Zag ik echt dat mijn benen al wat gladder waren. Nog snel een setje gekocht. Ik ging echt met meer zelfvertrouwen op vakantie. Mijn striae en cellulitis is gewoon bijna helemaal weg. Een toppie behandeling als je een snel resultaat nodig hebt voor een speciale gelegenheid!

Rachida schreef op 15-06-2015:

Via een vriendin de tip gekregen om bij Stylin's een afspraak te maken. Ik begrijp nu waarom, schitterende zaak, enorm klantvriendelijk, duidelijke uitleg en laag geprijsd. Ik heb inmiddels twee keer een ipl behandeling gehad van de oksels en al veel resultaat. Heel erg tevreden dus en jullie zijn voorlopig dus nog niet af van mij als klant, want ik heb besloten nog veeeeeeeeeeel meer te laten ontharen :)

H. schreef op 10-06-2015:

Keurige beautysalon, ben heel blij dat ik de stap heb gezet om een afspraak te maken voor de cryo behandelingen. De cryo behandeling is ook voor mannen, jazeker. Ik heb nu twee behandelingen gehad en de omvang van mijn buik is nu al 5 cm minder!! Over 6 weken de 3de en laatste cryo behandeling en nu al meer dan tevreden over het resultaat. Wat met sporten niet gelukt is heb ik nu eindelijk op deze manier wel kunnen bereiken. :)

Mer schreef op 09-06-2015:

Al vanaf de eerste afspraak, had ik een goed en fijn gevoel, ik dacht even wachten voordat ik iets hier schrijf. vandaag was mijn derde IPL behandeling en ben zeer tevreden. DUS echt aan te raden. Bedankt Linda :)

Eva schreef op 06-06-2015:

Australian Gold kende ik al van de zonnebank,topmerk,en gisteren lekker mee ingesmeerd en van het zonnetje genoten,ruikt heerlijk en weinig van nodig! Ik ben al heerlijk bijgekleurd,die bronzers die er in zitten hebben zeker hun werk gedaan! En zooooooooo waterproof, echt handig. Zo ik heb nu aardig wat woorden gebruikt...maar ben dan ook hilarisch enthousiast!!!! Tot de 9e....en wens je voor vandaag een mooie dag!

Daan schreef op 22-05-2015:

De nodige kilo’s afgevallen en voel me fit Door het Avi Slank dieet ben ik de nodige kilo’s afgevallen en voel me fit. Dankzij de goede begeleiding en voor mij de “stok achter de deur” is dit gelukt. Voor de zomer wil ik mijn persoonlijk streefgewicht halen en dat gaat me wel lukken.

Rashida schreef op 21-05-2015:

Nog maar 1 behandeling gehad en nu al minder haargroei, heel blij mee :)

Erna schreef op 08-05-2015:

Vanaf het eerst moment dat ik binnen stapte bij Stylin’s had ik een goed en fijn gevoel. En gelukkig bleek dit te kloppen! Ik ben erg op mijn gemak gesteld door de vriendelijke en professionele begeleiding. Ik heb pas 2 behandelingen gehad en mijn huid is al veel rustiger en ook al gladder. De haren groeien al veel langzamer terug. Echt aan te raden. Ik ben zeer tevreden.

Gemma Nieuwenhuyse schreef op 05-05-2015:

Hallo Linda en Wim, inmiddels mijn laatste cryo gehad die zijn werk nog moet doen, maar ik ben al een aantal cm kwijt en dat geeft een heerlijk leeg gevoel in mijn buik.Ik heb ook een kuur gehad bij Dorien bekend van het TV-programma 4me op RTL4, maar jullie doen er zeker niet voor onder en dan wordt er ook nog een garantie gegeven. Chapeau voor jullie en je gastvrijheid, jullie zijn een stel lieve, sympathieke mensen. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden, bedankt hiervoor. Vriendelijke groetjes, Gemma en ook nog van Fop

G. schreef op 01-05-2015:

Kleding is veeeel te groot! De laatste jaren was ik toch wel in gewicht toegenomen. Iedere keer als ik in de spiegel keek baalde ik van mezelf. Op een dag dacht ik; het is nu of nooit. Wat heb ik te verliezen, hooguit vet en een nieuwe garderobe. Ik ben het dieet van AVI SLANK gaan doen. Het resultaat is verbluffend: kleding is nu veeeeel te groot. Als de kuur er op zit is het natuurlijk wel bijhouden. Dus ik zou zeggen kom op. De begeleiding is geweldig.

Judith schreef op 01-05-2015:

Sinds mijn zwangerschappen heb ik zogenaamde zadeltassen: vetophopingen op de dijen die er met sporten maar niet af willen. Waar de meeste vrouwen problemen hebben met hun buik na het krijgen van kinderen, zat bij mij dus het probleem op de bovenbenen, de ‘vrouwelijke rondingen’ noemen die; nou, bij mij was er niets vrouwelijks meer aan, ik walgde ervan. Ik ben zelf werkzaam in de wellnessbranche en ben dus wel redelijk snel op de hoogte van nieuwe behandelmethodes. Toen ik hoorde van cryo behandelingen ben ik meteen een afspraak gaan maken; hoe eerder ik van mijn bovenbeenvet af was, hoe beter! Ik ben erg blij met het resultaat dat is behaald. Mijn zadeltassen zijn weg en ik ben weer trots op mijn rondingen.

Danielle schreef op 18-04-2015:

Ik loop dagelijks langs Stylin's . Zo raakte we in gesprek en al gauw kwam het op Avislank shakes. Ik ben dit gaan doen met de verwachting om in een maand ongeveer 7kg af te vallen. Ik ben nu 1,5 week bezig en in de eerste week al ruim 5kg kwijt. Vandaag nog even gewogen en nog eens 2,5 kg er af. Op naar de volgende kg's. Ik vind het geweldig de shakes. Daarnaast mag je nog genoeg andere dingen eten, maar daar heb je geen behoefte aan. Als je wilt afvallen is dit perfect en makkelijk vol te houden. Ik raad het iedereen aan!

Mariet schreef op 14-04-2015:

Mijn buik is altijd mijn zwakke punt geweest. Al van jongs af aan gaat alles wat ik snoep direct naar mijn buik en de naastgelegen ‘zwembandjes’ waardoor ik nooit dat vrouwelijke figuur heb gehad dat ik zo graag wilde, met een duidelijk zichtbare taille. Ik ben toen door een collega gewezen op cryo behandelingen en dat heb ik geprobeerd. Inmiddels is het 6 weken geleden dat ik mijn eerste behandeling heb ondergaan en dat ik ben begonnen met het voedingsadvies van mijn Cryospecialist ben gaan opvolgen. En ik sta er nog elke dag van te kijken hoe goed het werkt: ik heb dus wél een taille! De behandeling doet geen pijn en ook erna voelde ik me goed. Ik heb nog twee behandelingen te gaan maar ik ben nu al superblij met het resultaat: eindelijk ben ik van mijn buikje verlost en begin ik weer een taille te krijgen! Op mijn buik en middel ben ik centimeters kwijt en het vet lijkt ook echt weg te zijn dus ik ben heel tevreden.

Petra schreef op 11-04-2015:

Ik heb nog maar 1 behandeling gehad voor mijn oksels en nu al veel kale plekken en hoef al minder vaak te scheren. Helemaal blij verrast, zo snel had ik dat helemaal niet verwacht. Jullie zijn vriendelijk, goedkoop en wat hebben jullie een mooie beauty salon. Ik kijk nu al weer uit naar de volgende behandeling.

G. schreef op 09-04-2015:

Ik kan het iedereen aanraden Ik heb mijn streefgewicht bereikt; YES! Dankzij AVI-SLANK en Stylin's. De begeleiding is prima en ook erg belangrijk voor mij. Goede adviezen betreffende het eten. Erg motiverend! Voorlopig ben ik van plan hiermee door te gaan en ik kan het iedereen die af wil vallen aanraden!

Angela schreef op 04-04-2015:

Na mijn eerste kindje had ik moeite om mijn buikje weg te krijgen. Heb mijn oude gewicht weer terug, alleen mijn buikje wil nog niet. Vandaar dat ik jullie bodywraps ben gaan proberen en ik zie mijn buikje gewoon minder worden! Mijn huid voelt ook strakker aan, echt heel fijn.

Esther schreef op 03-04-2015:

Ik heb onlangs de kant en klare bodywrap besteld. Nu 2 weken later ben ik erg enthousiast! Ik zag na de eerste behandeling een beetje verschil, maar na de 3e behandeling zag ik duidelijk dat er verbetering kwam! Leuk dat ik nu ook thuis lekker behandelingen kan doen. Voor mij zijn de behandelingen in salons meestal veel te duur. Maak er gewoon 2x per week mijn avondje van. Lekker wrappen!!

Derk schreef op 23-03-2015:

Ik ben door de cryo behandelingen het laatste restje van mijn bierbuik kwijt geraakt, dat ik er met sporten maar niet af kreeg. Mijn buik belemmerde me best wel in mijn doen en laten, maar als man stap je toch minder snel over op een behandeling in een schoonheidssalon. Maar, het is de beste beslissing ooit geweest voor mij: ik ben erg blij met het resultaat en heb aan het hele gebeuren een goed gevoel over gehouden. Ik zit weer lekker in mijn vel en sta deze zomer weer vol vertrouwen op het strand, heerlijk!

S. schreef op 03-03-2015:

Stylin's....ik kan het echt iedereen van harte aanbevelen. De beste apparatuur, enorme resultaten, zeer vriendelijk, service uitstekend en dan ook nog altijd leuke aanbiedingen.

W. schreef op 27-02-2015:

Super mooie salon, super vriendelijk en super resultaat. 3x super is scheepsrecht!! Helemaal TOP!!! Bedankt!!!

Melody schreef op 21-02-2015:

Super salon zeker aanteraden!

Rob schreef op 10-02-2015:

Wat een verademing in vergelijking met de vorige salon waar ik hiervoor ben geweest. Daar was het verre van vriendelijk en niet schoon. Bij Stylin's wordt gebruik gemaakt van professionele apparatuur en ook de hygiëne is tiptop in orde. Prachtige salon, geen wachttijden, vlotte en deskundige service,vriendelijk en zeer voordelige prijzen.

anita schreef op 09-02-2015:

Heel tevreden over Stylins: fijne en vriendelijke service en goed resultaat!

John schreef op 06-02-2015:

Duidelijke uitleg, enorm klantgericht, prachtige salon, vriendelijk en Zeer professioneel! En het aller aller belangrijkste: het werkt echt. En geloof me, ik had zoveel last van overtollige haargroei en ingegroeide haren. En daar ben ik nu helemaal van af. Kortom, wat mij betreft: de uitvinding van de eeuw!

J. schreef op 04-02-2015:

Te gek zeg wat een resultaat al en dat pas na 4 behandelingen. Wat een heerlijk vooruitzicht dit om nooit meer te hoeven scheren of harsen in de toekomst.

Esther schreef op 14-01-2015:

Via een vriendin hier terecht gekomen en inmiddels een paar behandelingen gehad. Super tevreden en wat een geweldig resultaat in zo'n korte tijd.

Anita en Marijke schreef op 10-12-2014:

Op een saaie zondagmiddag hadden we bedacht dat we van onze haren af wilden. Een afspraak gemaakt bij Stylin's en we konden vrij snel terecht. Een gezellig ingerichte wachtkamer en een schone en verzorgde behandelkamer. We zijn iedere keer vriendelijk ontvangen en voor ons is het eind in zicht! Bijna haarvrij....heerlijk! Bedankt voor de goede service!!!

C. schreef op 06-12-2014:

Kom net weer bij Stylin's vandaan! Hele benen, gezicht oksels en bikinilijn voor een scherpe prijs. Ik ben al jaren bezig met ipl behandelingen en heb er altijd de hoofdprijs voor betaald met minimale resultaten. Nu ben ik na een paar behandelingen voor mijn benen bij Stylin's bijna haarvrij!! Het gaat heel snel met de kale plekken en heb nu ook bijna geen stoppels meer! Ook kost het minder tijd omdat ze daar goede apparatuur hebben. Linda zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat is buitengewoon prettig! Ik ben uiterst tevreden en raad daarom iedereen aan om naar Stylin's te komen. Het zal je veel geld en tijd schelen!

Mw. Jansen schreef op 23-11-2014:

Ik ben echt blij dat ik klaar ben met de behandeling. Weg met al die haren in mijn gezicht en helemaal fijn dat ik alles terug kreeg van de verzekering. Dank voor alle goede zorgen en af en toe een luisterend oor.

Wendy schreef op 15-11-2014:

Nu al voor 4 behandelingen geweest en heel erg tevreden! Hele goede service, altijd aardig en gezellig en een hele mooie zaak! Alles netjes en schoon. Erg blij met het resultaat! Echt een aanrader!

Maria schreef op 14-11-2014:

Gisteren was mijn laatste behandeling voor de ontharing voor mijn bikinilijn en het resultaat is schitterend. De haartjes zijn weg en zelfs de haartjes die steeds ingroeide zijn verdwenen als sneeuw voor de zon. Bedankt!

Bredanaar schreef op 07-11-2014:

Erg vriendelijk en zeer hygiënisch, zeker de reis van Breda naar Zoetermeer waard.

Sandra schreef op 31-10-2014:

Ik ben zo blij dat ik met flitsen ben begonnen. Weg met alle irritaties/bultjes die ik in het verleden altijd had en hoef er bijna niet meer naar om te kijken. Ik zou het daarom ook echt iedereen adviseren!

Leonie schreef op 28-10-2014:

Nu al een paar keer geweest voor ipl je ziet de haargroei gewoon minder worden echt super. Je wordt ook vriendelijk geholpen. Ik ben er super blij mee.

schreef op 16-10-2014:

Ik ben heel erg tevreden. Uitermate vriendelijke ontvangst en uitstekend werk geleverd. Schitterende zaak hebben jullie ook. Door jullie werkwijze is de afstand van Spijkenisse naar Stylin's meer dan waard!

Samira schreef op 09-10-2014:

Ik ben nu een aantal keren bij jullie geweest voor IPL, eerst had ik deze behandeling ook nog via een andere salon gedaan. Ik moet zeggen dat de behandelingen via Stylin's veel meer resultaat hebben en veel voordeliger. Prima service en altijd klantvriendelijk.

Marina schreef op 09-10-2014:

Al anderhalf jaar ben in een tevreden klant, en super blij met het resultaat. Bij elke afspraak krijg je een hartelijk ontvangst. Linda werkt zeer professioneel en staat altijd klaar om je advies te geven. Bedankt Linda!

Chantal schreef op 30-09-2014:

Wat ziet m'n gezicht er mooi, fris en stralend uit zeg. Ik ben daarom ook superblij met het behaalde resultaat...nu al! Ik heb veel positieve reacties gekregen en mijn gezicht voelt ook nog eens zijdezacht aan. Ik wilde je alvast hartelijk bedanken, tot snel!

Nikkie schreef op 29-09-2014:

Super salon! Ik zou het iedereen aanraden. Linda is altijd lief en aardig en heeft altijd het beste met je voor. Zij komt met goede adviezen om je te helpen. Heerlijk om me oksels en bikinilijn nooit meer te hoeven scheren. Doet geen zeer en je bent zo haar vrij. Bovendien is de prijs zeer aantrekkelijk in vergelijking met sommige andere salons. Stylin's bedankt!

Merel schreef op 16-08-2014:

Ik heb een paar behandelingen gehad voor mijn oksels. Het gaat super goed! Bijna al het haar is al weg. Wat ook fijn is dat het geen pijn doet en het is ook nog zo klaar :)

Marjan schreef op 16-08-2014:

Ik wilde jullie alleen maar even bedanken! Ik ben 3 x bij jullie geweest voor een MicroSkinPolish behandeling. Dit tegen de vele rimpels in mijn gezicht. Nou....het heeft geholpen. Dankzij jullie kijk ik nu al iets vrolijker in de spiegel :) Ik bel binnenkort weer even voor het maken van een nieuwe afspraak.

Miranda schreef op 13-08-2014:

Prachtige en zeer professionele salon. Ik kan Stylin's aan iedereen aanbevelen. Net de 2e behandeling voor oksels en bikinilijn gehad. Met vijf minuten is het voorbij en absoluut geen pijn. Een deel van de haartjes is al verdwenen. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

Mandy schreef op 10-08-2014:

Prima salon! Linda is altijd aardig en weet alles van IPL definitief ontharen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Margo schreef op 24-07-2014:

Al 5 behandelingen laseren gehad en bijna haar-vrij! Geen vervelende ontstekingen en pukkeltjes meer na het scheren. Vriendelijk en professioneel salon! Ook eens de Aspire blikjes (Diet Health Drink) meegenomen en binnen 2 weken 3 kilo afgevallen. Een echte aanrader voor wie toch lekker wil blijven eten en toch die laatste pondjes eraf wil. Ben helemaal blij, bedankt Stylin's!

Kitty schreef op 23-07-2014:

Ik ben bij jullie 2 keer geweest voor een MSP behandeling en mijn huid heeft er nog nooit zo goed uit gezien! Ik sta er zelf elke keer weer van te kijken. Ongelofelijk wat een resultaat! Ik blijf voorlopig zeker komen totdat ik het voor mij gewenste resultaat behaald heb.

Monique schreef op 01-07-2014:

Naast het laseren, waar je echt heel snel resultaat ziet, heb ik ook MSP gedaan. Jeetje wat knapt je gezicht hiervan op zeg. Stylin absolute aanrader.

Liesbeth schreef op 26-06-2014:

Ik heb inmiddels 4 behandelingen gehad voor de oksels, de bikinilijn en de benen en het resultaat is echt fantastisch. Echt een aanrader voor iedereen! Ik ben daarom heel erg blij dat ik deze stap gezet heb. Je voelt je er prima op je gemak en altijd alle tijd voor even een gezellig praatje. De salon ziet er schitterend uit, zeer stijlvol net als jullie website. Groet, Liesbeth

Roos schreef op 18-06-2014:

Vandaag de 3e behandeling! Het gaat prima. Ik heb nu al het gevoel dat de helft van mijn haartjes verdwenen zijn (op m´n benen) en je voelt er niets van. Ook zeer professioneel. Ik ben erg tevreden tot nu toe!

Ellen schreef op 10-06-2014:

Echt geweldig! Hoge kwaliteit hoeft echt niet duur te zijn. Bij jullie daadwerkelijk realiteit. Jullie hebben er een vaste klant bij.

Neeru schreef op 04-06-2014:

Een paar maanden geleden gestart met het laseren van de oksels, een paar maanden later haarvrij. Vanwege de netheid, efficientie en superlieve behandeling van Linda ga ik door! Natuurlijk ook voor de leuke prijzen en aanbiedingen constant die het financieel ook goed mogelijk maken. Topservice! Ik ben erg tevreden, aanradertje dames!

Ilham schreef op 14-04-2014:

Net als mijn voorgangers ben ik erg tevreden over de behandelingen! Het is altijd gezellig en je wordt goed en oprecht geadviseerd door Linda. Erg ontspannen allemaal. Ik zie elke keer weer uit naar de volgende behandeling. Kortom, echt een aanrader!

Rob schreef op 13-03-2014:

Prijs/ kwaliteit zeker in orde!! Waarom zolang wachten en twijfelen, gewoon doen zou ik zeggen!! Echt aan te raden! Ik ben een zeer tevreden klant.

Karin schreef op 06-02-2014:

Prachtige zaak,keurig schoon en netjes, vriendelijk en tevreden over de behandelingen. Cijfer dikke 10!!!

Mira schreef op 04-02-2014:

Ik vond het gênant dat ik weer mijn afspraak moest verzetten vanwege mijn werk rooster. Maar nee hoor, altijd vriendelijk te woord gestaan en de afspraak gewoon kunnen verzetten. Dat is nog eens service. En dat is dan ook wel een bedankje waard :)

Bart schreef:
Ik heb het als zeer prettig ervaren, zowel de ontvangst als de behandelingen. Mede dankzij jullie viel het reuze mee. Ik was vooraf redelijk gespannen maar dit was al vrij snel verdwenen. Jullie zijn zeer professioneel. Jullie zijn dan ook het geld meer dan waard. Groet, Bart
2014-01-14

Richard schreef:
Bedankt, ik ben zeer tevreden en zou het iedereen aanraden. Nu ik mijn rugharen kwijt ben, wil ik ook starten met mijn oksels en misschien ook mijn baard laten ontharen, maar hier ben ik nog niet zo zeker van :)
2014-01-13

hassan schreef:
Hartelijk dank ,,,goed klant service ,,heel blij met de behandelingen, goed prijs ,en heel mooi plaats je voel je in goed handen bij Linda ,:)
2014-01-10

Wendy schreef:
Net voor een derde IPL behandeling geweest en ik ben nu al erg tevreden over het resultaat tot nu doe! Zeker ook over de ontvangst, goede uitleg en prettige sfeer die Stylin's uitstraalt. Kortom, een aanrader!
2014-01-10

Jamila schreef:
Net als zovelen ben ook ik een erg tevreden klant. Ik ben nu klaar met de behandelingen. Linda stelt je enorm op je gemak en heeft altijd een gezellige babbel. Wie weet tot ziens en nogmaals bedankt voor alles.
2013-12-13

Lia schreef:
Ook hier wil ik jullie nog even hartelijk bedanken voor alles en het "haar" vrije resultaat!
2013-12-12

Johan schreef:
Van de week voor het eerst ook schoonheidsbegandeling gedaan. Als je bij Melanie binnenkomt ruikt het al heerlijk en valt de spanning al weg. Net als Linda stelt Melanie je erg op je gemak en is het echt relaxen. De massage is echt lekker. Je gaat weer mooi en ontspannen naar buiten...
2013-11-15

Judith schreef:
Na al heel lang trouwe klant te zijn bij Linda voor het ontharen, heb ik vandaag kennis mogen maken met de schoonheidsbehandelingen die sinds deze week worden aangeboden door Stylins! De behandelingen worden gegeven door Melanie, een hele lieve meid en ze doet alles heerlijk! Ik ben echt lekker tot rust gekomen bij haar en mijn huid voelt heerlijk zacht en ziet er een stuk rustiger uit! Ik zie nu alweer uit naar de volgende behandeling! Dankjewel Melanie!
2013-11-13

Mariska schreef:
Ik ben ruim 2 weken geleden voor t eerst geweest en heb nu al kale plekken. Zo snel al, dat had ik niet durven dromen. Ik ben zo blij!
2013-11-13

Rob schreef:
Ik kan niets anders dan positief zijn over jullie, het resultaat, de prijs-kwaliteitsverhouding, klantvriendelijkheid en natuurlijk de locatie! Super!
2013-10-15

Grace schreef:
Eindelijk haar vrij dankzij Linda, heerlijk. Bedankt nog voor de goede behandelingen. gr Grace
2013-10-11

Karin schreef:
Ik heb nu 3 behandelingen gehad bij Linda en ben erg tevreden. Linda is voor mij veel goedkoper als de salon waar ik eerst een behandeling had gehad. Ze weet me enorm op me gemak te stellen en dat is voor mij erg belangrijk.Want ik was de eerste keer heel erg zenuwachtig maar nu niet meer.
2013-10-10

Jolanda schreef:
Mijn complimenten! Wat een professionele salon hebben jullie, helemaal geweldig. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om langs te komen voor mijn bikinilijn. Ik hoef het nu al veel minder vaak te scheren en geen bultjes meer :)
2013-09-21

Vicky-Lee schreef:
Na jaren van ellende, irritatie en schaamte heb ik een super bikinilijn! Het is zo verslavend en bevrijdend dat mijn oksels inmiddels ook worden gedaan! Dankzij de warmte en hartelijkheid van Linda voelde ik mij vanaf de eerste minuut op mijn gemak! Ik kan alleen nog maar zeggen.. niet meer twijfelen en gewoon doen!
2013-07-13

Rosenie schreef:
Als jongedame durfde ik door het schaamtegevoel voor mijn eigen lichaam, de drempel niet over te gaan om te laseren. Angst om zonder kleding op een bank te liggen bij iemand die je voor het eerst ziet, klinkt logisch. Ik belde Stylin’s op voor informatie en kreeg te horen dat slechts Linda de behandelingen deed, dat maakte mij een stuk minder bezorgd. Ik stapte Stylin’s voor het eerst binnen en kreeg meteen al een warm en vertrouwd gevoel en vertelde Linda over mijn schaamtegevoel. De meest indrukwekkende uitspraak van haar was: ‘’Lieverd, ik heb ontelbaar veel mannen en vrouwen langs zien komen, dus zal bij jou echt niet extra letten op hoe alles eruit ziet.’’ Ik hoefde niet eens meer na te denken of ik het wel of niet wilde doen en trok als een speer alles uit. Nu drie behandelingen verder en ik geef elke cent met plezier uit, omdat ik resultaat zie!
2013-05-27

Esther schreef:
Service is "top", klantvriendelijkheid is "top", hygiëne is "top", ontvangst en koffie zijn "top", lage prijzen zijn "top" en het resultaat van de IPL behandelingen is "super top"!!! Het is echt iedereen aan te raden om voor de IPL behandelingen een afspraak te maken bij Stylin's.
2013-05-01

Yasemin schreef:
Tot nu toe heb ik 2 IPL-behandelingen gehad, ik merkte na de eerste behandeling al dat ik kale plekken begon te krijgen. Ik kijk alweer uit naar de volgende behandeling. Laseren bij Stylins is zeker een aanrader.
2013-04-26

Mieke schreef:
Gisteren alweer de 5e behandeling gehad en ik ben blij dat ik de stap heb genomen om met “ flitsen” bij Stylin's te beginnen. Het is gewoon een verademing om niet meer te hoeven harsen / epileren. Geweldig gewoon. Linda is zeer sympathiek en het is daarom ook prettig om te komen voor een behandeling.
2013-04-26

Rob schreef:
Ik wil even iets zeggen over mijn ervaringen met Stylin's..Als ik naar de sauna ging schaamde ik mij altijd. Nu ben ik vandaag na een hele lange tijd eindelijk weer eens in de sauna geweest en voelde mij nu veel meer op mijn gemak want ik ben nu voor een heel groot deel verlost van al die haren op mijn armen en rug.Ik wil Linda heel erg bedanken daarvoor.Nogmaals dank daarvoor en ik blijf zeker de salon bezoeken voor mijn ontharingen. Groetjes Rob
2013-04-25

Tiny schreef:
Tiny schreef: Na een valse start elders met slechte ervaring ging ik nogal vrij nerveus naar Linda van Stylin's. Achteraf bekeken was dit helemaal niet nodig (zo nerveus zijn). Ik werd vanaf de eerste minuut volkomen op mn gemak gesteld. Ook de hele behandeling door werd ik begeleid wanneer ik de spanning voelde opkomen. Alleen maar lof, echt waar... Bedankt, en ik kijk uit naar de volgende behandeling.
2013-04-25

Rene schreef:
Ik heb nu 3 behandelingen gehad voor oksels,borst, buik en het resultaat is verbluffend! De salon heeft een zeer chique uitstraling en goedkope behandelingen. Ik zeg: DOORGAAN
2013-04-17

Chantal schreef:
in 1 woord: MAGNIFIQUE
2013-04-03

Marion schreef:
Na de jarenlange kwelling van scheren, en alle gevolgen van dien, ben ik toch maar gestart met het laseren van mijn bikinilijn. Een vriendin was al eerder begonnen met laseren en er erg enthousiast over; dit maakte me nieuwsgierig en, naarmate de behandelingen vorderde, ook erg enthousiast! Nu, na 5 behandelingen, is bijna al het haar weg en ik ben er zeer tevreden en gelukkig mee. Het is het meer dan waard!!!
2013-03-22

Roos schreef:
Ongewenst haar? Om de dag scheren en nog komt het zo hard terug? Harsen ze je open? Dure epilady die je aangeschaft hebt en waar je ingegroeide haren van krijgt? Aanrader: STYLIN'S. Ik ben er al 2 keer geweest voor mijn hele benen, bikini en oksels.. en het resultaat is verbluffend! Hetgeen wat in de andere reacties staat is hartstikke waar! Dus het enige wat ik u mee wil geven is: GEWOON DOEN!!
2013-03-06

Samira schreef:
Ik ben hiervoor al bij twee andere salons geweest en was daar niet tevreden over. De overstap was snel gemaakt na de tip die gekregen had van mijn vriendin die al klant is bij jullie. Nu ben ik pas tevreden en het is iets verder weg voor mij maar met de randstadrail prima te doen. Linda is klantvriendelijk, behulpzaam, stelt me op mijn gemak. Dankzij haar heb ik mijn angst overwonnen.
2013-02-28

schreef:
Het was mijn eerste keer en ik was heel erg nerveus. Het is me uiteindelijk reuze meegevallen.Het ging er professioneel aan toe en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Het was nog gezellig ook!
2013-02-28

Ellen schreef:
Ik heb nog maar 2 behandelingen gehad (benen) en nu al heel veel kale plekken. Ben blij dat ik de stap gezet heb en ik voel er helemaal niets van. Dan is ook nog de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Ik zal dan ook je prachtige salon echt bij iedereen aanbevelen en veel reclame voor je maken!!!
2013-02-19

Jacqueline schreef:
Ik sluit me volledig aan bij mijn voorgangers!!! Echt aan te raden. Ik ben heel blij dat ik de stap eindelijk gezet heb, wat een resultaat en dat al zo snel.
2013-02-08

Tamara schreef:
De nieuwe zaak ziet er echt super uit en let ook eens op de mooie foto's van Linda!!
2013-01-28

Alex schreef:
Absolute aanrader: professionele apparatuur, vakkundig personeel en scherpe prijzen. Het ontharen zelf is vrijwel pijnloos.
2013-01-22

Jessica schreef:
Ik ben zeer blij met de resultaten die al zijn bereikt na een paar behandelingen en de manier waarop Linda met haar klanten omgaat is super. Na m'n oksels en bikini volgen zeker mijn benen! Eenmaal ervaren dat dit geweldig is betekent dat ik al het ongewenste haar op mijn lijf kwijt wil!
2013-01-18

Angela schreef:
Niet alleen de voordeligste IPL behandelingen, maar ook heel professioneel. Linda zorgt voor een prettige sfeer en besteed ook aandacht aan de nabehandeling (extra verzorgende crème). De behandeling zelf is vrijwel pijnloos. En misschien voor sommige mensen ook heel fijn om te weten is dat je altijd door Linda wordt geholpen! Ik ben 100% tevreden, super bedankt Linda!!!
2012-12-21

Habiba schreef:
Voor iedereen die nare ervaringen heeft met IPL... Laat het door Linda doen en je wil niks anders meer! Vrij wel pijnloos, alles op jou tempo, goedkoop,profesioneel en natuurlijk zichtbaar resultaat! Ik blijf hier komen tot dat ik alleen nog maar haar op mn hoofd heb ;)
2012-12-21

Yvonne schreef:
Vandaag voor de 3e keer bij Linda geweest voor mijn hele benen te laten laseren. Wat een verschil met hoe mijn benen er 3 mnd geleden uitzagen toen ik ze 2 weken niet had geschoren! Ben der helemaal blij mee...dit "smaakt" naar meer!!!!
2012-12-12

Anita schreef:
Ik heb 6 oksel behandelingen met IPL gehad, en het heeft grandioos geholpen.Ik ben van al mijn okselhaar af.Pijn doet het al helemaal niet.Je voelt er werkelijk niets van. Kortom: aan te bevelen!!! Groet, Anita
2012-12-11

Jessie schreef:
Nou je website ziet er al net zo netjes en professioneel uit als je bedrijf. Mijn complimenten!
2012-11-30

Hester schreef:
Nu na 1 behandeling al veel strepen met kale plekken. Inderdaad net zebra hihi zoals je zei. Kortom ik ben zeer tevreden.
2012-11-22

Ellen schreef:
Absoluut aan te bevelen om hier een afspraak te maken. Goede resultaten, prachtige zaak, vriendelijk en voor iedereen betaalbaar. Ga zo door!
2012-11-22

Jan schreef:
Voor mij als man was de drempel best hoog om deze stap te zetten. Maar ben er enorm content mee dat ik de stap toch gezet heb. Had ik achteraf veel en veel eerder moeten doen. Ben er inmiddels achter dat er nog heel veel heren klant zijn bij Stylin's. Schitterend is de nieuwe zaak en Linda jij bent altijd zeer klantvriendelijk. Dank daarvoor.
2012-11-01

Marjolein schreef:
Hoi Linda, Ik ben blij met de 20% korting,ben nu lekker begonnen met mijn benen. Scheelt toch weer een hoop geld :-) Met mijn oksels ben ik nu net klaar, echt zo fijn dat ik daar nooit meer naar om hoef te kijken. Vooral omdat ik toch altijd last had van irritaties met scheren, dus ben echt een blij mens nu.
2012-10-30

Bianca schreef:
ook ik ben nog steeds tevreden over alles eigenlijk. Veel kale plekken en het komt steeds dunner terug / hoef me bijna niet meer te scheren. En ook niet onbelangrijk de lage prijzen en de altijd vriendelijke ontvangst en prettige behandeling. Ja Linda ik voel me enorm bij je op m'n gemak. Zie je snel weer!
2012-10-17

Monique schreef:
Hoi Linda, ben net bij je geweest op de nieuwe locatie en wat ziet het er gaaf uit!!! Echt een visitekaartje, wow m'n complimenten hoor. Ik zal goed reclame voor je maken hoor, want ik ben super blij met het resultaat en de nog steeds lage prijzen. Dus mensen het is absoluut aan te raden om een afspraak te maken. U krijgt er zeker geen spijt van.
2012-10-10

Sjaak schreef:
Inmiddels 2 behandelingen gehad voor m'n borst en buik. Resultaat: veel kale plekken. Ben enorm tevreden, lage prijzen en zeer klantvriendelijk. Ga zo door!
2012-10-05

Anouk schreef:
Hai Linda, Ik wil je van harte feliciteren met je nieuwe pand. Meid wat ziet het er fantastisch uit, wat een uitstraling en zeer smaakvol. Alles is echt tot in de puntjes verzorgd. Heel veel succes!!!
2012-09-21

Elvira schreef:
Hoi Linda, Zo en nu ga ik ook eens iets in je gastenboek schrijven. Ik ben al een aantal keren voor IPL geweest en ben zo blij met het behaalde resultaat. Ik ben een gelukkig mens! Heel veel succes dadelijk met de verhuizing.
2012-09-12

Rob schreef:
Ik wil even laten weten dat ik enorm tevreden ben over de IPL behandeling voor mijn borst en buik. Al na de eerste behandeling heel veel kale plekken, dat had ik totaal niet verwacht. Ook wil je veel succes wensen dadelijk met de verhuizing, ben razend nieuwsgierig. Groet, Rob
2012-09-04

Eva schreef:
Ik ben zéér tevreden over de aangeboden service en de vriendelijkheid! Altijd even vriendelijk en ook voor het verzetten van mijn afspraak was er geen probleem, werd professioneel afgehandeld. Verder al zeer goed resultaat....meer dan tevreden.
2012-08-22

Ilona schreef:
Ik heb eerst ergens anders behandelingen gehad en het afgemaakt in Zoetermeer. Het is daar zoveel goedkoper en je wordt er ook goed en zeer vriendelijk geholpen. Het scheren van mijn bikinilijn en oksels en de uitslag die ik hiervan kreeg was ik erg zat. Dat het resultaat zo goed zou zijn had ik niet eens verwacht. Ik hoef er niets meer aan te doen. Weg zijn de haren en ik heb geen last meer van de uitslag die ik vroeger altijd kreeg van het scheren. Ik ben er heel blij mee! En Linda als ik terug kom van vakantie heb ik toch besloten om ook terug te komen voor mijn benen, lijkt me heerlijk als ik die ook nooit meer hoef te scheren. Kan ik me ook niet meer openhalen, want dat ben ik ook zo zat :)
2012-07-26

Jan schreef:
Ha Linda hier eindelijk een berichtje voor in je gastenboek. Ik ben nu al een paar keer bij je geweest om mijn rug te laten ontharen en het bevalt zeer goed. Je doet het echt goed ik voel er niks van en heb al zoveel kale plekken. Ik zie je volgende week weer in de salon. P.s. je hebt een mooie site.
2012-07-16

Karin schreef:
Ik ben zaterdag bij u geweest voor het defintief ontharen.Ik wil u laten weten dat ik zeer tevreden ben en zoals ik u toen ook al zei ben ik bij meerdere salons op intake geweest maar u sprong er voor mij duidelijk bovenuit met uw service, hygiene, gasvrijheid, kundigheid,professionaliteit, vriendelijkheid en vooral de lage prijzen!Ik had er gelijk een heel goed en vertrouwd gevoel bij. Ik zie u over 4 weken weer terug en kijk nu al weer uit naar de volgende behandeling.
2012-07-16

Liesbeth schreef:
Ik heb lang getwijfeld of ik zou kiezen voor definitief ontharen en ik moet eerlijk bekennen ik heb geen spijt. Ik voel me zeer op mijn gemak en het resultaat is grandioos. De keuze was vanwege de lage prijzen al snel gemaakt om bij jou de behandelingen te laten doen. Ik zie je snel weer. Groet, Liesbeth
2012-07-04

Henk schreef:
Goed advies, prettig ontvangst en een goede prijs- kwaliteitsverhouding! Kortom:HET IS AAN TE BEVELEN
2012-06-22

Iris schreef:
Ik heb inmiddels 4 behandelingen gehad en het gaat echt super. Op internet staan zoveel verschillende verhalen over een lichte huid, maar dankzij het goede advies ben ik er toch aan begonnen, en het resultaat is na de eerste behandeling al te zien. Helemaal super! Ik kan het iedereen aanbevelen om naar Linda te gaan!
2012-05-18

Fajah schreef:
Hoi Linda, dankzij jou ben ik na al die jaren eindelijk af van alle overbeharing in mijn gezicht. Ik ben er zo ontzettend blij mee, nooit meer harsen. Echt super. En het werd ook nog vergoed door mijn verzekering, dus dat is helemaal geweldig. Op naar het volgende onderdeel van mijn lichaam, want ik wil nog veel meer laten ontharen. Tot snel weer. Liefs, Fajah
2012-05-12

Mirjam schreef:
Ik heb mijn kin en bovenlip laten flitsen met IPL. Ik voelde er niks van!! Ik was echt verrast. Bedankt en tot over 4 weken.
2012-05-04

Kristel schreef:
Ik ben in het verleden ergens anders gestart met IPL en moest daar helaas mee stoppen, omdat het gewoon te duur voor me werd. Inmiddels heb ik de draad weer opgepakt maar dan dit keer bij Linda. Want daar zijn de prijzen voor iedereen en dus ook voor mij betaalbaar. Je hebt een mooie salon en bent ook nog een leuke meid Linda. Daarom zal ik ook een hoop reclame voor je maken. Tot snel weer, Kristel
2012-05-01

Paulien schreef:
Nadat een vriendin van mij vertelde dat ze met IPL is begonnen raakte ik helemaal enthousiast. Ik ben toen met haar mee geweest voor een eerste behandeling. Linda is super aardig en zeer professioneel. Na de eerste 2 behandelingen zag ik al veel resultaat. Het is een fijne behandeling en het gaat super snel. Wie wil er nu niet af zijn van die vervelende haartjes. Prijs en kwaliteit ben ik ook zeer tevreden mee. Ik raad ook zeker iedereen aan om bij haar de behandelingen te laten doen.
2012-04-19

Bas schreef:
Ik heb nu een paar behandelingen gehad voor mijn rug en schouders en ben daar meer dan tevreden over. Al na de eerste behandeling was het te merken en dat had ik niet verwacht zo snel. Ik ben blij dat ik na al die jaren besloten heb om er nu wat aan te gaan doen. Tot over een paar weken Linda. Groeten, Bas
2012-04-17

Manon schreef:
Goede service, niet te duur, er wordt hygiënisch gewerkt en het resultaat mag er wezen. Na een (te) dure en niet-resultaatboekende start ben ik blij dat ik hier goed terecht ben gekomen. Top!
2012-04-16

Erna schreef:
Wat een verbluffend resultaat, lage prijzen en zeer klant vriendelijk. Niets dan lof voor jou Linda
2012-04-12

Bianca schreef:
Hoi Linda, Ik wil je via je website laten weten hoe geweldig blij ik ben met de ipl behandelingen bij jou, ten eerste ben je heel klantvriendelijk en gezellig en ik heb geen haartje meer onder mijn oksels hartelijk bedankt ik ben zeer tevreden!
2012-04-03

Ellen schreef:
Vandaag de 2e behandeling gehad. Afgelopen maand al minder hoeven scheren. Werkt echt dus! Had ik nog niet verwacht zo snel. Een echte aanrader voor iedereen. Behandelingen zijn professioneel, snel met veel uitleg, voordelig en ook gezellig!
2012-03-29

Simone schreef:
Ik heb nu 3 behandelingen gehad. Ik hoef mij al bijna niet meer te scheren en heb veel kale plekken. Wat ik het fijnste vind is dat de jeuk die ik had na het scheren helemaal weg is. Groetjes Simone
2012-03-29

Danielle schreef:
Vandaag mijn tweede IPL behandeling gehad. Na de eerste had ik al een super resultaat. Het is vrijwel pijnloos en zeer voordelig! Een echte aanrader!!!
2012-03-28

schreef:
Groetjes, Kim
2012-03-27

schreef:
Ik laat mijn oksels, bikini lijn en onderbenen behandelen ik heb net de 3e behandeling gehad. Een behandeling stelt niets voor. Een geweldig resultaat, had dit veel eerder moeten doen. Linda geeft me een vertrouwd gevoel. Kort om gezegd gewoon geweldig alles op en top kan het iedereen aanraden.
2012-03-27

Sandra schreef:
Ik heb altijd al veel last van haartjes op mijn armen gehad durfde amper met truitjes zonder mouwen te lopen, maar dat is nu veranderd . Ik heb nu net mijn 3e behandeling gehad en het ziet er al geweldig uit! Echt super dit! Ben er heel blij mee!
2012-03-27

Rachel schreef:
Vorige week de 2e behandeling gehad en zie nu al duidelijk verschil. Linda is heel vriendelijk en stelt me heel erg op mijn gemak. De salon ziet er ook heel verzorgd uit. Ik ben heel enthousiast over de behandelingen en ik raad het zeker aan.
2012-03-20

Patricia schreef:
Vandaag voor de derde IPL behandeling geweest. Het resultaat is nu al verbluffend! Na 1 behandeling merk je al een duidelijk verschil. Wat een heerlijk idee dat ik me straks geen zorgen meer hoef te maken over irritaties van de huid door het scheren, ingegroeide haartjes etc. Laat de zomer maar komen :-)
2012-03-07

Rick schreef:
Ook ik heb nu een paar behandelingen voor mijn nek en rug gehad. Ik ben er buitengewoon tevreden over, heb al heel veel kale plekken en het komt veel minder snel terug. Dit keer kijk ik echt een keer uit naar de zomer. Wat een heerlijk idee dat ik daar dadelijk totaal niet meer naar om hoef te kijken. En voor de prijs hoef je het niet te laten, want het is hier een heel stuk goedkoper vergeleken met andere salons.
2012-03-06

Ellen schreef:
Ik ben een paar weken geleden geweest voor mijn eerste IPL behandeling en ben helemaal blij. Ik heb heel veel kale plekken en dat al na 1 behandeling. Helemaal geweldig, het is echt iedereen aan te raden. Je voelt je bij Linda uitstekend op je gemak, de salon ziet er prachtig en goed verzorgd uit. Dus daarom ook zeer zeker een aanrader voor andere mensen.
2012-03-02

Ruud schreef:
Ik heb nu al een paar IPL behandelingen gehad en na de eerste behandeling al resultaat. Daarom ben ik ook zeer tevreden over de behandelingen en de zeer aantrekkelijke prijzen. Groeten, Ruud
2012-02-24

Mariska schreef:
Hello! Ik heb mijn 1e IPL behandeling gehad en het viel echt 100 % mee. Ik was erg zenuwachtig, maar eenmaal binnen was dat eigenlijk over. Het ging super snel en doet eigenlijk helemaal geen pijn. Over 2 weken ga ik voor mijn 2e behandeling en kijk er nu erg naar uit. Ik heb van de 1e behandeling echt al veel meer resultaat als ik had verwacht dus kan niet wachten tot ik alle behandelingen heb gehad! Bovendien zijn de prijzen voor de behandelingen in verhouding met andere salons stukken lager, wat het voor mij als student mogelijk maakt de behandelingen gewoon te laten doen. Ik ben erg tevreden! Groetjes Mariska
2012-02-17

Christa schreef:
Via mijn vriendinnen ben ik terecht gekomen bij Linda voor een IPL behandeling. Ik ben maar een arme student en zelfs ik kan het betalen. Ik ben dus ook erg blij dat er zo´n mooie aanbieding was. Was wel erg zenuwachtig maar Linda heeft me erg op mijn gemak gesteld dus dat ging helemaal goed. En de behandeling ging ook goed. Groetjes, Christa
2012-02-10

Carolien schreef:
Nou mensen het is meer dan een aanrader om je te laten ontharen bij Stylin's. Voor het resultaat, de lage prijzen en het is ook nog super gezellig en ontspannend bij Linda. Ik voel me er enorm op mijn gemak. Ik heb nu al een aantal behandelingen gehad en het resultaat is helemaal geweldig. Met als gevolg dat ik van de zomer lekker niet meer hoef te scheren. Is dat even een lekker idee, om gewoon NOOIT meer te hoeven scheren. Bedankt Linda en tot de volgende behandeling weer. Groetjes, Carolien
2012-02-10

Johan schreef:
Inmiddels heb ik 3 IPL behandelingen achter de rug en je begint nu duidelijk resultaat te zien. Vanaf het eerste monent word je vriendelijk en professioneel geholpen. Helaas is de behandeling van het gezicht en de schaamstreek wel wat gevoelig, maar gelukkig wordt je helemaal op je gemak gesteld. De borst en de billen is pijnloos. Je gaat met een goed gevoel naar huis.
2012-02-04

Annemarie schreef:
Ik heb inmiddels 3 keer een IPL behandeling gehad en ben zeer tevreden. Wat een geweldig resultaat al!!! Als ik dat had geweten was ik er veel eerder mee begonnen. De salon ziet er ook iedere keer weer verzorgd en gezellig uit en wat ook niet onbelangrijk is, zeer hygienisch. Linda je stelt me altijd enorm op mijn gemak en dat is de reden natuurlijk dat ik graag bij jou kom voor een behandeling. En dan zijn de enorm lage prijzen alleen maar mooi mee genomen, zeker in deze dure tijden. Tot over een paar weken!  
2012-01-26

Sjaak schreef:
Ik heb nu 2 IPL behandelingen gehad en zag na de eerste gelijk resultaat. Erg vriendelijke en professionele behandeling en tegen een prima prijs! TOP
2012-01-05

jacqueline schreef:
Linda, Ik kom samen met mijn twee dochters bij jou voor de IPL-behandelingen. Omdat de behandelingen goed betaalbaar zijn kan ik dit dan ook aan hun geven:-)Op korte termijn komen we alweer voor de 3e behandeling en ik kan je zeggen dat we al resultaat zien en we hier alledrie erg blij mee zijn.Wat wij ook positief vinden is dat je per persoon maar ongeveer 15 min. bezig bent! Vriendelijke groet
2012-01-04

nanni schreef:
Kan alleen maar bevestigen wat iedereen hieronder schrijft: na de eerste behandeling zie je al kale plekken! Ben nu twee keer geweest. Effect is goed en de service ook uitstekend :-) Een echte aanrader!
2011-12-29

Mira schreef:
Hallo Linda, ik heb inmiddels 2 ipl behandelingen gehad en merk nu al verschil! Op sommige plaatsen groeien er helemaal geen haren meer terug. Verder kan je nergens anders goedkopere ipl behandelingen krijgen en wordt je zeer gastvrij ontvangen. Ik kijk uit naar de januari acties.. wellicht dat ik dan nog meer kan laten weg flitsen :-) Groetjes!
2011-12-28

Judith schreef:
Hoi Lin, ik heb inmiddels al 2 behandelingen gehad bij jou en zie nu al resultaat! Op sommige plekken is het haar al weg en verder groeit het veel langzamer terug. Ik vind dat je erg leuk en professioneel met je klanten omgaat. Dankjewel! Liefs, xx
2011-12-19

Yasmina schreef:
Hallo Linda, Ik ben gister voor de tweede IPL-behandeling bij je geweest & wederom is het mij weer goed bevallen. Aan gezelligheid ontbreekt het zeker niet! Je voert je werk erg professioneel uit & zet je echt in voor de klant. Ik heb mijn derde afspraak al staan, ik kan niet wachten tot het zover is! Liefs'
2011-12-16

Sandra schreef:
Nu twee ipl behandelingen gehad. De eerste keer is het altijd even spannend, zeker de schaamstreek. Wat gaat er gebeuren, is het pijnlijk en hoe snel merk je er wat van. Nou de sfeer is dusdanig dat je je snel op je gemak voelt, de pijn is goed te doen (na de flits is de pijn ook gelijk weer weg) en na de eerste keer merk je al wat zachte haarloze plekjes op je huid. Ben benieuwd hoeveel behandelingen echt nodig zijn. Ik vind het in iedergeval een super uitkomst en bij Linda ook betaalbaar in deze moeilijke tijden. Gr. Sandra
2011-12-12

Naomi schreef:
Ik ben voor een eerste behandeling geweest, en vond het erg gezellig en goed gedaan :) Professioneel en toch huiselijk. De kamer is erg mooi ingericht en Linda verteld je duidelijk hoe de behandeling in elkaar steekt. Zelfs na alleen de eerste ipl behandeling merk ik al verschil!! Ik heb mijn volgende ipl behandeling al staan, en kan niet wachten op het resultaat! xxx Naomi
2011-11-24

Tatevik schreef:
Hi Linda, heel erg bedankt voor mijn eerste IPL -behandeling. Je bent een goede en gezellige gastvrouw! Kan niet wachten op de volgende keer, ik merk al aardig wat verschil, super! Groeten, Tatevik
2011-11-16

Frank schreef:
Ik heb mijn eerste ervaring bij Stylins, Linda gehad. Het ontvangst is zeer vriendelijk. Ze neemt de tijd om je alles duidelijk uit te leggen. Uiterst professioneel mag ik zeggen. Ik was daar voor de behandeling van mijn rug haar. De behandeling heb ik ervaren als pijnloos en prettig. Linda, ik wil je bedanken voor de zeer vriendelijke en zeer goede behandeling. Tot de volgende keer.
2011-11-15

Lisanne schreef:
Ik heb sinds 2 maanden gelnagels. Ik ben erg tevreden en krijg veel complimentjes van bekende én onbekende mensen. Het ziet er echt top uit dus!
2011-11-12

xandry schreef:
Hi Linda, ben net weer thuis met goed verzorgde nagels. Ik ben altijd weer tevreden met mijn mooie nagels. Het mag gezegd worden dat je altijd keer op keer je inzet voor je klanten. Ook de gezelligheid ontbreekt niet. Een warm en hartelijk onthaal. Je mag er trots op zijn. Xan3
2011-11-03

René schreef:
Linda Allereerst bedankt voor mij allereerste IPL behandeling. Kijk al weer uit naar de volgende. Je wordt er erg gastvrij ontvangen en is tevens gezellig. Zeker een aanrader.
2011-11-02

NDC Webmaster schreef:
Mooi werk! Casting model
2011-10-16

Els schreef:
Hoi Lin, ik kom al een hele tijd bij je en wil je op deze manier nog eens extra bedanken voor de top service die je bied, ik heb altijd schitterende nagels door jou en we kletsen wat af, het is altijd enorm gezellig en voor mij ook een lekker rustpuntje na zo'n hectische werkdag. Tot volgende week, Els
2011-10-07

Sandra schreef:
Hallo Linda, ik wil je enorm bedanken voor de fantastische mooie nagels die ik nu eindelijk heb. Nu hoef ik me tenminste niet meer te schamen als mensen naar mijn handen kijken. Een hele verbetering na al die jaren nagels bijten. Ik zie je weer over 3 weken, tot dan. Groetjes, Sandra
2011-10-05

Maartje schreef:
hoi Lin, ik kom nu al een hele tijd bij je en iedere keer vergeet ik wat te schrijven op je website. Nou bij deze dus!!! Ik ben meer dan tevreden, mijn nagels zitten altijd perfect. Mooie dunne natuurlijke nagels en op die manier heb ik altijd verzorgde nagels. Tot woensdag meid, dan kletsen we weer even gezellig bij over van alles en nog wat. Liefs, Maartje x
2011-08-15

Astrid schreef:
Hi Linda, wil je nog even bedanken voor mijn prachtige nagels, ze zijn helemaal GEWELDIG!!! Ben er echt super blij mee, en ze zijn ook zo mooi natuurlijk. Mijn vriendinnen twijfelden gewoon van goh zijn het kunstnagels of je eigen nagels. Groetjes, Astrid
2011-08-02

Aimee schreef:
Hi Linda Voel je je al weer wat beter? Weer heel erg bedankt voor de mooie nagels, ik ben er weer super blij mee, volgende keer misschien toch weer een beetje langer :) maar ze blijven super super mooi... Tot over vier weken
2011-07-28

Aimee schreef:
Hi linda, bedankt voor de snelle reparatiem, ze zitten nog prima (heb ze toch nog wat korter geveild :D had een kleuter gekrabt ;)) De oorbellen vielen ook erg in de smaak. Fijne vakantie meid en tot de volgdende afspraak xxxxx Aimee
2011-06-25

Ineke schreef:
hoi, nou over mijn gelnagels ben ik al heel lang tevreden en nu een aantal weken geleden is uitgeprobeerd op mn teennagels. Nou ideaal zeg, altijd mooie en verzorgde teennagels. Was ook ideaal tijdens onze vakantie. Bedankt en ik zie je snel weer.
2011-06-15

Aimee schreef:
Hi linda Ik ben nog super blij met mijn nagels :) ze zijn prachtig en heb genoten van het aanbrengen.... Tot dinsdag voor de wimpers Groetjes Aimee
2011-06-15

Ria schreef:
Ik heb ook gelnagels sinds kort, ik heb voor de glitter versie gekozen. Ik ben er erg blij mee, ziet er heel natuurlijk uit en heb nu natuurlijk mooi verzorgde nagels en met stijl.
2011-04-09

Annemarie schreef:
hoi Lin, ik heb weer zoveel positieve reacties gekregen joh, ben er nog steeds super blij mee! Geniet van je weekend meid en tot snel. xxx
2011-04-08

Kim schreef:
Ja, en ook na inmiddels 6 weken ben ik nog steeds dik tevreden!! Voor mooie kunstnagels moet je duidelijk bij Linda zijn!! Groetjes Kim
2011-03-16

miranda schreef:
Twijfel niet langer als u een nagelstyliste zoekt die goed werk aflevert en tevens een schat van een meid is! Ik zelf kom nu een paar maanden bij je Linda, en ben nog steeds mega tevreden.
2011-03-11

Kim schreef:
Hoi Linda, bedankt voor mijn mooie nagels! Kwaliteit is dik in orde, zeker als ik vergelijk met andere nagelstylistes die in het verleden mijn nagels hebben gedaan. Ze zitten nu pas één dag, dus nog even afwachten of ik over drie weken nog steeds tevreden ben ;- )... Tot dan!
2011-02-01

Miranda schreef:
Ik heb in een opwelling voor het eerst gelnagels laten zetten voor de feestdagen. Helemaal geweldig, ben er nog zo ontzettend blij mee. Ik heb er ook ontzettend veel positieve reacties op gekregen. Linda is een geweldig goede nagel styliste, met perfecte service voor als je een ongelukje hebt gehad met je nagels, en het is er altijd gezellig. Zie je snel weer. Liefs, Miran
2011-01-17

Annemarie schreef:
Hier dan eindelijk met blozende kaken van schaamte dat ik dit nog niet vroeger heb gedaan....een berichtje in jullie gastenboek:) Mijn nagels laten doen ,is elke keer weer een relaxmomentje met een leuke babbel erbij en een lekker kopje koffie!! Dat ze dan nog mooi gedaan zijn, is meegenomen:):) 't is iedere keer een gevoel van thuiskomen...niet van "ik ga naar een studio"-gevoel. Bedankt Lin!!!! dikke kus Annemarie xxxxxxx
2011-01-14

BIANCA schreef:
HE DIE LIN NOG BEDANKT VOOR DE MOOIE NAGELS BEN ER WEER BLIJ MEE. LEKKER FRIS MET EEN ZILVER RANDJE HELEMAAL TOP. GROETJES LIEFS BIANCA    
2010-12-06

Andra schreef:
Linda mijn nagels zijn echt heel erg mooi. Je bent altijd heel geduldig en gezellig! Als ik een afspraak wil verzetten in verband met mijn werk maak je daar nooit een probleem van. Super
2010-12-06

Colinda schreef:
Hoi Lin,   thanx voor mijn geweldige nagels keer op keer.........ben er zo ontzettend blij mee........je bent een kanjer in je vak!!!
2010-11-25

Lisa schreef:
hoi Linda hier eindelijk een berichtje van mij. Ik heb voor jou door iemand anders mijn nagels laten doen en ben nu al een aantal keren bij jou geweest. Nou ik kan je zeggen ik ben meer dan tevreden. Ik heb nog nooit zulke prachtige nagels gehad en ben er dan ook laaiend enthousiast over, zou echt niemand anders meer willen. Zie je snel weer!
2010-11-11

Karin schreef:
hoi hoi, ik vergeet helemaal mijn naam erbij te zetten haha Groetjes, Karin
2010-11-02

schreef:
Bedankt voor de super mooie nagels die je bij me gemaakt hebt, ben er onwijs blij mee. Super bedankt en tot over 3 weken.
2010-11-02

Christel schreef:
Ik ben deze week voor de eerste keer bij je langs geweest,en ik moet zeggen:Je bent werkelijk een fantastische nagelstyliste!Mijn nagels hebben er nog nooit zo mooi uitgezien....Heel erg bedankt daarvoor!!!
2010-11-02

Marieke schreef:
Heeey, Ik heb mijn wimperextensions laten zetten, en het ziet er super leuk uit! Ben er helemaal blij mee! Ik heb ze 2 keer laten bijvullen omdat er een aantal vanaf waren gegaan, hiervoor hoefde ik niet te betalen! Echt helemaal super! Voor iedereeen aan te raden! Groetjes Marieke
2010-10-09

Rina schreef:
hoi hoi, ik ben nu al een paar keer bij je geweest voor mijn nagels. En ik wil je even laten weten dat ik nog enorm tevreden ben! Super mooie natuurlijke nagels. Bedankt en tot snel.
2010-10-05

ineke schreef:
Hallo Linda, Ik ben zo blij met mijn nagels, ze voelen heel goed aan en ze zijn prachtig. Ik verheug me al op de volgende keer misschien dan wel nailart???!!! Geweldig bedankt!
2010-09-17

patricia schreef:
Hoi Linda, Na mijn glitter nagels heb ik nu mooi paarse vlinders op mijn nagels. Het ziet er weer top uit! Als je mooie nagels wil hebben...of het nou je tenen zijn of je handen ga naar linda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   X Patries
2010-08-28

Adrienne schreef:
hallo linda, ik wil je nog even bedanken dat je mijn nagels   vlak voor mijn vakantie nog wilde doen. ik was laten zitten door iemand en   monique mijn vaste nagelstyliste was met vakantie.  de nagels hebben fantastisch   gezeten geen lucht of andere gekkigheden.  toen ik weer bij monique langs  ging was zij ook zeer tevreden. dus bij deze nogmaals bedankt en zeker tot   ziens vrgr adrienne kras ,bleiswijk
2010-08-15

Rosita schreef:
Beste Linda,   Bedankt voor jou bijdrage op 29 juli en 31 juli aan de Vodafone promotiecampagnes uitgevoerd in Rotterdam en Almere.   Vodafone introduceerde op dit event de eerste Blackberry met prepaid kaart. Doormiddel van een gratis manicure en nail make-over werden jongeren hiermee bekend gemaakt.   Hierbij werd samengewerkt met een team van vakkundige en getalenteerde mensen, waardoor het een succesvol event is geworden.      Na de make-over is er een fotoshoot gehouden met de Blackberry curve! Ik raad iedereen aan om deze kunstwerkjes nog eens te bekijken op:   http://prepaid-blackberry.hyves.nl/ Ontzettend bedankt voor je professionaliteit en enthousiasme Linda, tot een volgend event! Met Vriendelijke Groet, Rosita Vodafone Blackberry promotions  
2010-08-02

San schreef:
Hola LIn, Ik ben onwijs blij met m,n wimpers zeg,pfffffffff heb zelf hele korte en nu heb ik HELE LANGE wimpers daar is geen mascara tegen op te smeren echt gaaf. En super bedankt. Op naar de party hoop dat dat ook zo,n succes wordt maar dat zal best wel, want wie wil er nou niet lekker ruiken voor een klein prijsje. Liefs San en zie je gauw x
2010-05-14

Patricia schreef:
Hoi Lin, ik vond het erg gezellig gisteravond. Ik kan het iedereen aanraden, mooie sierraden, gave make-up en de geurtjes...ik heb ze besteld en ga ze uitproberen. Je levert echt kwaliteit, geen rommel en tegen een leuke prijs. TOP!! Volgende afspraak staat al weer in de planning..pimp up mijn teennagels!! groetjes X Patricia  
2010-04-16

Ria schreef:
Hoi Linda, nou de party was een mega succes he, iedereen heeft het er nog over! Heerlijke parfums, schitterende make up en je sieraden zijn helemaal wow. Ja ik vond het echt gezellig, thanx meid.
2010-04-12

Patricia schreef:
Hoi Linda, Ik ben heel erg blij met mijn wimpers, ze zijn heel natuurlijk en wat scheelt dat een hoop werk met mascara opdoen laat de zomer maar beginnen!! Ik zie je volgende week op de party! groetjes Patricia
2010-04-07

Gul schreef:
Heey Linda, ik ben al twee keer bij je langsgeweest en blijf voortaan ook komen hoor :)) Mijn nagels zien er immers na 4 weken uit als nieuw! Komt door je proffesionaliteit ;) Dankjewel.... 6 april 2010
2010-04-06

Judith schreef:
Hee Linda! Ik ben elke keer weer heel erg blij met mijn nagels! Het ziet er gewoon een stuk verzorgder uit zo en het blijft nog lang mooi ook! Dankjewel daarvoor! Judith
2010-03-24

El schreef:
oh ik ben zo blij met m'n wimpers, geweldig gewoon. En het mooiste van alles vind ik nog dat het zo ontzettend natuurlijk is. Ik was echt op en top de blitz op het feest, bedankt daarvoor!
2010-03-16

Katja schreef:
Hai, de party was superrrrr gezellig, echt een groot succes! Iedereen is razend enthousiast over de parfums etc. Het is echt niet te geloven dat het zooooo ontzettend goedkoop is. Wel leuk dat je de volgende keer bij m'n vriendin komt. Ik zelf ben ook super blij met m'n sieraden, ze zijn zo ontzettend gaaf! Helemaal bling, bling. Liefs, Katja
2010-03-11

Lia schreef:
Hai Lin je bent voor mij een echte topper! Ik ben ontzettend tevreden en kan altijd even heerlijk tot rust komen. Dank je en tot gauw.
2010-03-09

schreef:
thanx lieverd, in 1 woord "prachtig" weer. Fijn weekend meid. Kus, Lia
2010-02-26

Ria schreef:
Hallo Linda, ontzettend bedankt nog joh, ben er enorm tevreden over. Was ook erg gezellig, tot snel maar weer. Groetjes, Ria
2010-02-04

Rachel schreef:
Hoi Linda! Bedankt voor de mooie nagels. Echt top dat ik vandaag bij je terecht kon! Groetjes, Rachel
2009-12-28

schreef:
Lieve Linda, Bedankt voor de mooi gestylde nagels ! zo kan ik met nog meer zekerheid de fotoshoot doen, zie je snel weer. Groetjes, Anja
2009-11-28

Carla Huldy schreef:
Dag Linda, Ja nu toch even een berichtje in het gastenboek. Ben 2 weken geleden voor het eerst bij je geweest met een vreselijke ervaring met acrylnagels. Waren er bijna niet meer af te krijgen. Nu dus gelnagels.  Wat ik zo attent van je vond, is dat je mij na een week belde om te vragen hoe de nagels bevielen en dat ik een aantal nagels mocht laten bijwerken vanwege de stukjes die er af waren gesprongen. Komt waarschijnlijk toch door de onderlaag, die niet echt geweldig is vanwege het afhalen van de acrylnagels. Op dit moment is er slechts nog van 1 nagel een klein stukje af, maar dit heeft naar mijn idee echt met de conditie van mijn nagels te maken. Verder zien ze er verzorgd uit. Kom bij je terug, zodra de uitgroei echt zichtbaar gaat worden. Succes en tot ziens.   Carla
2009-11-12

Myrna schreef:
Vandaag heb je weer een kunstwerk van mn nagels gemaakt, ben echt blij dat ik je gevonden heb.   Zoals ik al eerder zei: I love your work! Dikke kus  
2009-09-29

Lia schreef:
Supernagels! Ben voor het eerst bij je geweest en door ervaring inmiddels wijs geworden op nagelgebied. Deze zijn SUUUUUUPER!
2009-09-26

Katja schreef:
Hey ik ben gisteravond wezen stappen en een hoop reacties op mn nagels, echt gaaf! Wil de volgende keer gelijk even een afspraak maken voor een party bij mij thuis, heb ik echt zin in. Gezellig weekend en zie je snel, groetjes!
2009-09-26

Elly schreef:
hai, mn nagels zijn weer zo ontzettend mooi! Ik ben er verschrikkelijk blij mee, en het is ook altijd weer ontzettend gezellig. Je ziet me weer over 3 weken meid en een fijne avond nog.
2009-09-15

Clementine van Munster schreef:
Hoi Linda, bedankt voor de gezellige avond en uiteraard voor de prachtige teen/handnagels.. Ik ben helemaal in mijn nopjes. Zo blijk ik toch prachtige nagels te hebben. Kom snel weer bij je buurten...
2009-08-24

Michelle schreef:
Hoi Linda, Ik wil je zeggen dat ik superblij ben met mijn mooie nagels. Ook thuis was er vol enthousiasme. Dank je voor je werk en ook voor je gezelligheid.Tot 20 augustus en dan kletsen we verder over alles. Geniet van jou weekje rust en tot gauw weer. dikke knuffels
2009-07-30

Katja schreef:
Ik wil je even complimenteren met je mooie website ! Jij bent echt een top nagelstyliste zoals je bij mij de nagels verzorgd is gewoon vakwerk. Dit wou ik even gezegd hebben . ps de parfums die je in je salon verkoopt zijn ook heerlijk .
2009-07-30

Petra schreef:
He Linda, Mijn nagels zijn weer helemaal top!!!Iedere keer ben ik weer blij als ik bij jou geweest ben. Zie er weer helemaal tiptop verzorgd uit. Dank je wel maar weer en tot gauw.
2009-07-16

Ellen schreef:
Dank zij Linda heb ik al weer een half jaar zeer mooie nagels van super kwaliteit!!! Tot volgende week, doeg
2009-07-10

Astrid schreef:
Het is altijd weer een verrassing waar ik mee thuis kom, maar wat er ook op zit het is altijd super. je bent een kanjer.
2009-07-10

Elisabeth schreef:
Hoi Linda, even een reactie op de party bij mij thuis( Elisabeth). Ik vond het super gezellig,de meiden ook,je hebt goede producten en de parfums zijn heerlijk. Ik zou de volgende keer ook de wimpers en de nagels erbij doen,kortom iets meer demonstratie. Hoe meer producten en demonstratie hoe meer verkoop,toch?! Wij vonden de avond geslaagd en tot 8 september bij mijn zus. Doei doei,gr. Elisabeth en Gonnie.
2009-07-10

Carla schreef:
Hoi Linda, bedankt voor een hele leuke parfumparty. Mijn collega's waren allemaal erg enthousiast. Ik ga met al jouw tips aan de slag om party's te boeken en heel veel parfums te verkopen. Groetjes Carla
2009-07-07

Wendy schreef:
Linda, Ben helemaal razend enthousiast over de producten van FM. Nadat ik bij jouw twee producten had gekocht was ik overtuigd ! Dit is gewoon echt ! Ben nu zelf ook lekker bezig met FM en in 2 dagen al veel verkocht. Waarom duur kopen als het goedkoop kan !!!  Bedankt voor je hulp !!  Groetjes Wendy  
2009-06-30

Esther schreef:

Goedemorgen linda...werd uitgenodigt voor een party bij een vriendin,en net, zoals denk ik velen,ach maar ff kijken wat het is!Nou ben ik wel een parfum freak:-)maar wil net als ieder ander toch ook weer niet teveel geld kwijt zijn...heb een aantal producten bij je gekocht,parfum,australian en de nagelverzorger...mannnn ik ben enthioust en blij dat ik zelf binnenkort een party bij mij heb,want heb nog meer op mijn verlanglijstje staan!!! Kan me nu voorstellen dat je weinig woorden nodig hebt...want de produkten spreken voor zich!!!

Vanmorgen verschrikkelijk moeten lachen om dochterlief van 7,had de parfum diamonds opgedaan,dametje komt naar me toe lopen en zegt;"mam,wat ruik je vandaag heerlijk"!Dus die wil ook al de parfum:-)

Verbaas me nog steeds hoe lang de parfum blijft hangen!Echt toppie!

Australian kende ik al van de zonnebank,topmerk,en gisteren lekker mee ingesmeerd en van het zonnetje genoten,ruikt heerlijk en weinig van nodig!Ben al heerlijk bijgekleurd,die bronzers die er in zitten hebben zeker hun werk gedaan!

Heb nu aardig wat woorden gebruikt...maar ben dan ook hilarisch enthiousast!!!!

Tot de 9e....en wens je voor vandaag een mooie dag!

 

Groetjes Esther


2009-06-25

Monique schreef:

Hoi Linda, parfum/ make-up party afgelopen maandag was toppie !! De dames vonden het erg gezellig en vinden de  fm parfums en  John van G make up  helemaal top ! Ze gaan niet meer naar een  dure douglas ,ook zij gaan kiezen voor goede kwaliteit voor een hele leuke prijs. Ga zo door !!

Liefs Monique


2009-06-25

Diane schreef:

't was een gok, het bestellen van de parfum. Maar oh wat ben ik blij dat ik het gedaan heb.

De service was super!

En de geurtjes; helemaal mijn geurtjes! Ik ben er erg happy mee, en dat voor die prijzen!

Nu op naar de parfum party, ik ben weer van de partij hoor!

Nogmaals dank je wel Linda, en tot begin juli!

Groeten, Diane.


2009-06-16

Francis schreef:

Hallo,

Ik wilde je langs deze weg nogmaals ontzettend bedanken voor de mooie nagels.

Ze zien er perfect uit en het voelt inderdaad helemaal natuurlijk!

 Ik heb zin in de grote dag morgen, kan niet wachten tot ik daar mijn nagels kan showen!!!

Super bedankt, volgende keer neem ik de foto's mee.


2009-06-16

Elly schreef:

 

wow, het is idd waar!!!!

 

Echte parfum voor een superprijsje en super service.
 


2009-06-16

Ank schreef:

Hoi, daar ben ik weer. Nog even een berichtje van mij.

Ik heb even de flesjes parfum goed uitgeprobeerd die ik besteld had, en ja hoor, ik moet zeggen werkelijk top, top, top kwaliteit.

Wat geweldig zeg, echt een uitkomst. Heerlijke parfums en dan zo ontzettend goedkoop.

Ik hoor van alle kanten, mmmmm wat ruik je lekker zeg. Welke parfum heb je op.

Ja, het is idd de echte parfum en werkelijk iedereen aan te raden. Ik blijf in ieder geval voortaan alle parfums bij jou kopen.

De volgende keer als ik bij je ben, neem ik ook een paar douchegels en bodylotions mee, mmm.

Doei


2009-06-09

Ank schreef:

Hoi,

Ik wil je nog even bedanken voor de topservice wat betreft m'n wimperextensions.

Ik ben net terug van vakantie, en vond het helemaal het einde. Ideaal met een zon vakantie, net of m'n ogen opgemaakt waren.

Het ziet er ook heel natuurlijk uit, is echt iedereen aan te raden!!

Doei


2009-06-05

jolanda janssen schreef:

Ik ben er erg blij mee, de hele dag zitten mensen op mijn vingers te kijken, en de reakties zijn in twee dagen al erg positief.

O mevrouw wat leuk/mooi uw nagels.... ja dank U/je

Zelfs in de winkels van jonge meisjes krijg ik leuke reakties.

Ik vind dat zelf ook erg leuk, mijn volgende stap is dan ook dat ik zowel vingers als teen nagels laat doen.

Dus Lin we moeten weer een afspraak maken.

 

groetjes jolanda.


2009-05-29

Manon schreef:

Hoi Lin,

ik heb zulke gave tenen, zo ontzettend mooi.

Ik heb er ontzettend veel reacties op gehad, en zeer veel bekijks. Leuk he. Denk dat er wel meer meiden een afspraak zullen maken, ze hadden het er allemaal over.....

Zie je snel weer en geniet van je vrije weekend he.

Doei doei


2009-05-29

Chantal schreef:

Ik ben nu een paar keer bij de studio geweest,en het is geweldig!!

Ik was een enorme nagelbijter.....en nu met de gelnagels is het helemaal perfect...Er word niet meer gebeten en de nagels zijn perfect.!!!

Enorm bedankt Linda....ik kan het iedereen aanraden......

Ben er zo ontzettend blij mee!!!

 


2009-05-27

Daphne schreef:

SUPER!!

 

  Super parfum.. ik had eerst mijn twijfels maar ben daar echt van terug gekomen. Betsel hier voortaan mijn parfum..bijna alle luchtjes zijn er!


2009-05-20

Mirjam schreef:

Hoi Linda,

Ik vond de parfum/make-up party zooo ontzettend geslaagd, helemaal geweldig!!!

Het is echt iedereen aan te raden.

Het was super gezellig, prachtige make-up van hele goede kwaliteit en een mooi systeem wat je zelf kunt samen stellen.

En dan zoveel parfums/bodylotions/douchegel enz. Zo ontzettend veel keuze, en het zijn inderdaad de echte parfums. Echt heerlijk! En als je dan moet afrekenen, dat is pas leuk, zooo ontzettend goedkoop voor top kwaliteit.

Wel leuk voor je dat die andere 2 meiden ook een party wilden boeken, dan ben ik ook zeker weer van de partij.

De groetjes en nogmaals bedankt.


2009-05-19

Nel schreef:

Hoi Lin,

Gisteren ben ik bij je geweest en heb je bij mij, zoals gewoonlijk weer fantastische nagels  gemaakt.

Ik ben ook reuze blij met mijn Betty Boop wimpers hahaha...mijn schoondochter wil het nu ook bij je komen doen.

Nou meid bedankt weer en zie je snel.


2009-05-16

Ellen schreef:

Ben gisteren bij je geweest voor mijn teennagels. Ze zijn weer super ben er helemaal blij mee, zijn ze eindelijk weer toonbaar. Laat dat mooie weer maar komen.
Bedankt en tot over een paar weken.

groeten ellen
 


2009-05-15

Myrna schreef:

Dank zij jou heb ik weer geweldig mooie nagels. Het is echt iedere keer weer geweldig te zien hoe jij op jouw eigen geweldige en gezellige manier er weer een kunstwerk van weet te maken.DANK, DANK,DANK!!!!
Aan je nieuwe handcreme ben ik nu al verslaafd. Lang niet zulke lekker zachte handen gehad. Een

echte aanrader. Liefs Myrna en tot over drie weken


2009-05-14

Ria schreef:

Vorige week heb jij mijn teennagels heel mooi gemaakt. Omdat ik nu 7 maanden zwanger ben kan er zelf niet goed bij om ze te lakken, en dat terwijl het juist nu zo heerlijk is om op slippers te lopen! Ik ben er heel erg blij mee en krijg heel veel leuke reacties! Dus ook zeker een hele goede tip voor alle zwangere dames. Heel veel succes met je salonnetje en ik kom gauw weer bij je langs...

Groetjes, Ria


2009-05-11

Tanja schreef:
Door de vakantie en de drukte moest ik helaas voor 1 keer uitwijken naar een ander..... eens maar nooit meer. Zal blij zijn als ik over 2 weekjes weer op de vertrouwde stoel bij jou plaats mag nemen, hahaha. Kijk er al weer helemaal naar uit, ben denk ik toch wel een beetje verwend door jouw goede service en de gezelligheid die bij jou altijd te vinden is. Denk dat we maar vast voor een heel jaar moeten plannen .
Tot gauw weer, heel veel dikke knuffels,
2009-05-09

Kim schreef:

Ik vond dat het zo langzamerhand ook eens tijd werd voor een berichtje van mij.
Ik kom al bijna een jaar bij Linda en ben echt elke keer weer superblij met mn nageltjes! Ik ben begonnen met "saai" witte 'randjes en inmiddels loop ik met van alles rond haha Ben beniewd wat het volgende week weer wordt.


Dikke kus


2009-05-09

Mirjam schreef:

Hallo Linda,

Ik wil je even bedanken voor m'n mooie nagels, echt super! Ik ben er nu gewoon trots op. Is wel even een ander gezicht, na al dat nagel bijten. Ze zijn zo ontzettend mooi, ik ben er al helemaal aan gewend.

Ik bel je even volgende week om een afspraak met je te maken, want ik wil graag een party organiseren. Heb een aantal vriendinnen gesproken, en die zien het helemaal zitten. Dus dat wordt een huis vol, leuk toch.

Prettig weekend en tot horens.


2009-05-09

Madelon schreef:

Hallo Linda,

ik wil je bedanken voor de zeer geslaagde parfum/make-up party hier bij mij thuis.

Iedereen was super enthousiast  en vonden het super gezellig. Was echt geslaagd. Zeker een aanrader voor al je andere klanten.

Ook heerlijke bodylotions/ deodorants en zalige parfums!! En voor dat geld, echt leuk kopen zo.

Bedankt voor alles, spreken weer snel af.

Groetjes, Madelon


2009-04-29

schreef:

Hey Lin!

 Mijn nagels zijn weer super leuk versierd ben er echt blij mee!! Ik had nu nog meer reacties gehad echt leuk! :)

Ik ben helemaal klaar voor de wedstrijd kan iedereen zien dat ik van Nederland ben haha!

 Groetjes,

Kelly


2009-04-07

Daisy schreef:

Hallo,

 m'n wimpers zijn helmaal WOW, en dat is geen grap! Ik ben er ontzettend blij mee. Ook met de make-up, is een super systeem met magneetblokjes wat je zelf kunt samen stellen. En ook nog laag geprijsd.

Doei


2009-04-01

Carola schreef:

 

Hoi,

Nou ik ben er helemaal klaar voor om met vakantie te gaan.

Ik zal een hoop complimenten krijgen op de gave creatie van zowel de tenen als mn handen.

Ik verheug me er al op , om heerlijk op slippers te lopen met die gave nailart!

Groetjes, Carola


2009-03-30

Bianca schreef:

Hoi,

Ik ben zeer tevreden over de parfums.

Inderdaad top kwaliteit voor een zeer lage prijs.

Ook leuk om cadeau te geven, en op deze manier is het leuk om veel parfums in te slaan.

Heerlijke geuren voor weinig geld!

Zie je snel, doei


2009-03-30

Marijke schreef:

Hoi Linda,

Bedankt voor de geurtjes! Een zeer voordelige prijs voor een heerlijke geur!!

 Groetjes Marijke

 


2009-03-28

Petra schreef:

He Linda,

Wat ben ik weer blij! Zowel mijn handen als mijn voeten zijn helemaal klaar voor het zonnige Curacao!

Je hebt er een mooi "kunst"werk van gemaakt! Het thuisfront was erg verrast en vond het mooi gedaan.

Dank je wel weer.

Groetjes, Petra

Dank je wel en tot gauw!


2009-03-26

Renate schreef:

Hoi Linda, ben superblij met mijn wimpers!!

Lullig om te zeggen maar zelfs na een flinke huilbui zie ik er nog verzorgd uit!

Ook m'n nagels mooi gemaakt dus voel me op en top.

Heerlijk om weer eens wat tijd aan mezelf te besteden, daar ga je je goed van voelen!!

Bel je binnenkort ff om af te spreken voordat ik op vakantie ga.

Groetjes, Renate.


2009-03-24

Anja Verboom schreef:

Hallo Linda..

 

Ik wil je bedanken voor de snelle levering van mijn geurtjes.. zowel mijn moeders partner als mijn collega's zijn erg tevreden over de geuren..we zullen  in de toekomst nog wel vaker gebruik gaan maken van jouw diensten..

Want wie wil er nu te veel betalen voor dezelfde kwaliteit

 Groetjes Anja


2009-03-24

lindie&monique de rijter schreef:

 heey linda,

Bedankt voor de leuke nagels, die je hebt gemaakt!       

iedereen was erg enthousiast en vonden het allemaal erg mooi!

het is nu ruim twee weken later en mijn nagels niet er nogsteeds mooi uit!

dat luchtje is  ook heel erg lekker, ik doe hem elke dag op .

en die teenring is ook leuk!   XD

heel erg bedankt voor alles,

gr. lindie&monique de rijter                       


2009-03-23

Carola schreef:

 

Deze creatie is ook weer zooooo onwijs gaaf, bedankt!!!

Het is iedere keer weer moeilijk welke nailart ik zal kiezen, je hebt weer zulke mooie nagels gemaakt.

Prettig weekend en tot snel maar weer.


2009-03-20

Shirley schreef:

Hoi, hoe je het iedere keer weer voor elkaar krijgt en verzonnen weet ik niet, maar keer op keer maak je de mooiste nagels met creaties. Heb er weer zoveel reacties op gekregen, gaaf joh.

Zie je snel weer, doei


2009-03-12

Bianca schreef:

hoi, heeft even geduurd maar hier een reactie van mij.

Ik heb nu sinds een paar dagen nagels laten zetten en ben er heel erg blij mee. Ideaal van afgekloven nagels naar zulke mooie verzorgde lange nagels. Moest de eerste dag even wennen, maar wil nu niet meer anders, geweldig gewoon.

Zie je snel weer, doeg


2009-03-08

Shirley schreef:

Hoi,

Daar ben ik weer....

Ik wil even zeggen, dat ik razend enthousiast ben over de parfums. Niet te geloven gewoon, en dan voor zo weinig geld.

Mn vriendin vond het ook super, was echt leuk om cadeau te geven.

En dan mn nagels zien er weer super uit!!!

Zie je snel weer.

Doei


2009-02-11

Kelly schreef:

Hallo Linda,

 Echt heel erg bedankt ! Voor me nagels te lakken ik vind dat ze heel leuk zijn geworden. Krijg ook steeds leuke reacties! Het blijft er trouwens nog goed opzitten met het zwemmen.

 

Heel veel liefs

 


2009-01-29

Carola schreef:

Hoi Linda,

nou ik moet zeggen, ben blij dat ik jou ontmoet heb. Wat maak je iedere keer mn nagels weer geweldig. Waar ik ook kom of wie ik ook zie, iedereen zegt er iets van. Zulke gave reacties, echt apart.

Ja, ik kijk er iedere keer weer naar uit als we weer een afspraak hebben. Ja, en dan is het weer een verrassing, wat zal ze nou weer voor gave nagels maken.

 Ik ben ook zeer tevreden over de parfums die je nu ook verkoopt, het zijn inderdaad de echte parfums en dan voor dat geld. Het is gewoon niet te geloven.

Nou meid, tot over 2 weken.

Doei


2009-01-29

annemarie schreef:
hallo linda,het heeft even geduurd,maar eindelijk een reactie van mij.ik had in het begin een beetje pech met mijn nagels,stukjes eraf enzo,maar je service is echt super goed. als je belt kan je echt snel terecht,om het op te lossen.ik heb nu weer andere nagels mooi versierd met nail-art. en als je alle mogelijkheden ziet zou je alles wel uit willen proberen. (wat ik misschien ook wel ga doen) verder is het altijd  gezellig bij je. zie je gauw weer gr. annemarie
2009-01-28

Monique schreef:

Hoi hoi, allereerst wilde ik ff zeggen dat het weer erg gezellig was en je je eigen weer overtroffen hebt !! Wat een onwijs leuke creatie heb je weer gemaakt, ga daar zeker leuke reacties op krijgen.Stylen kan je zeker Lin.... toppie !!

Tot snel, liefs Monique


2009-01-24

Marijke schreef:

Hoi Linda,

De wimperextensions bevallen erg goed! Ziet er heel natuurlijk uit en is erg makkelijk...ik hoef er echt geen mascara overheen.

Mooie verzorgde site trouwens.

Groetjes Marijke


2009-01-11

Petra schreef:

Nu wel goed!!

Allereerst de beste wensen voor 2009! Fijn dat je op korte termijn tijd had. Het was voor mij even lekker ontspannen na een drukke dag. Nagels zitten er nog steeds alle 10 op. Ziet er echt top uit en krijg de nodige complimenten!

Tot gauw.


2009-01-02

Petra schreef:

2008-12-18

Patricia schreef:

Linda!
Hartelijk dank voor de snelle reactie op de bestelling van de parfums! Ideaal zo rond de feestdagen: toch exclusieve cadeaus tegen 'n super prijs. Een gezellige kerst & jaarwisseling toegewenst! 


2008-12-17

Claire schreef:

Hey Linda

 Ik heb al een tijdje 'nep'nagels maar het ziet er erg natuurlijk uit, elke keer krijg ik weer super leuke reacties over de creaties die je maakt. Het is erg fijn dat er geen extra prijzen worden gerekend bij een gebroken nagel of een de zeer diverse nailart mogelijkheden.
Linda maakt altijd tijd vrij en de avonden of in het weekend, dit is iets wat ik als zeer prettig ervaar aangezien ik een fulltime baan heb.
Sinds kort ook parfums! heb al aardig wat vrienden blij gemaakt, mensen zijn in het begin wat huiverig omdat het zooo goedkoop is! maar al snel zijn ze overtuigd dat het echte luchtjes zijn! verpakking doet er niet toe!


2008-12-14

Sawita schreef:

2008-12-11

Anita schreef:

Haihai Linda,

Here I am again!

Gisteren weer bij je geweest voor mn wimpers...Jeetje meid jy weet hoe blij je me gemaakt hebt! Ziet er echt weer goed uit hoor!

Ik wil even van de gelegenheid gebruik maken om te zeggen dat ALLE dames en/of heren...whahaha die iets aan zichzelf willen laten verfraaien toch zeker naar LINDA toe moeten gaan! En waarom: omdat zij alle tijd voor je neemt (heel belangrijk toch want dan zit je zelf ook lekker rustig)...heel veel geduld heeft...erg aardig is...en omdat het gewoon gezellig is!

Linda bedankt en tot de volgende keer maar weer...en mocht ik je niet meer zien...een heeeele fijne vakantie met relaxte feestdagen!

Hartelijke groetjes Anita

 


2008-12-10

irma schreef:

hoi Linda, leuk dat je nu ook parfum bij je kan bestellen.Het zijn de originele luchtjes maar dan in een andere verpakking maar de geur is echt en daar gaat het tenslotte om!! Ook leuk om kado te doen, zeker in deze kadomaand.Ga ook mijn familie blij maken met een lekker geurtje!

Tot gauw weer als je mijn nagels weer mooi gaat maken.

grtjes Irma


2008-12-08

Anita schreef:

Hai Linda,

Zo hehe eindelijk dan een bericht van mij, haha!

Zag al n tijdje terug bij mijn vriendin Irma haar mooie wimperextensions en dacht yesss DAT wil ik OOK!

Ben dus al een keertje bij je geweest en het mooie voor mij was dat het dus eigenlijk niemand opviel! Hetgeen dus wil zeggen dat het er heel natuurlijk uitziet en dat is voor mij het belangrijkste! En het feit dat het echt tijd bespaart om je op te maken is ook een hele prettige bijkomstigheid haha!

Ben er dus echt blij mee en vandaar dat ik voor morgen weer een nieuwe afspraak met je heb gemaakt om weer wat aan te vullen!

Nou Lin